Hvordan rettferdiggjøre innkjøp av verktøy?

BeningoJacob Beningo blogger på Design News web “Enhver embedded-utvikler vet at sjefene mye lettere godkjenner et kjøp av en spektrumanalysator til $50,000 enn en debugger med ETM trace til $1,200. Et kjøp av en kompilator, trace software, analysatorer eller andre verktøy som kan gjøre programutviklingen enklere, raskere eller billigere resulterer ubønnhørlig i at sjefene lurer på hvorfor man ikke kan bruke et open source verktøy, eller om man virkelig ikke kan klare seg uten.”

Han fortsetter med fem argument for hvordan man kan rettferdiggjøre en investering i verktøy. Det er trist at det fortsetter å være på denne måten. En utvikler koster bedriften nærmere en million i året, men vurderes ikke viktig nok til å benytte de beste verktøyene. Mange får nøye seg med gratisverktøy som chip-produsentene tilgjengeliggjør for evaluering av deres prosessorer. Men hvilke andre yrkesgrupper ville velge teknikk ut fra hvor man får gratis verktøy? Skulle du ønske at din lege eller bilmekaniker gjorde det?

De fleste embedded-systemene er i dag forretningskritiske, om ikke t.o.m. sikkerhetskritiske, så samme spørsmål burde stilles til utviklere.

Vi i Nohau mener at enhver utvikler fortjener de beste verktøyene.

Please contact us for more information!

Don't wait, call us now!